Negeri Sembilan

Nama saya Norhisyam Bin Ariffin merupakan seorang Ejen Hartanah Berdaftar sepenuh masa bernombor E2831 di Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd. Berpengalaman selama 12 tahun dan aktif di sekitar Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan dan Melaka. Saya juga Seorang Pelelong berlesen untuk Negeri Selangor dan Terengganu. Banyak urusan jual beli dan sewaan telah berjaya saya selesaikan seperti Rumah Banglo, Rumah Berkembar, Rumah Teres, Kondominium, Apartment, Tanah, kedai dan lain-lain lagi. Antara kawasan tumpuan yang saya pernah jualkan di Negeri Sembilan ialah (Senawang) Taman Bandar Senawang, Taman Lavender Heights, Taman Forest Heights, Taman Senawang Perdana, Taman Senawang Jaya, (Seremban), Taman Seremban Jaya, Seremban 2, Bandar Ainsdale, Sendayan, (Port Dickson) Taman Politeknik, Taman Intan Perdana, Taman Intan Duyung, Lukut, Bandar Enstek, Nilai, Rembau, Kuala Pilah, Gemas, Tampin dan kawasan sekitar Negeri Sembilan yang lain. Sebagai seorang ejen Hartanah yang profesional, kami tertakluk pada akta dan undang-undang dan di pantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH). Jika anda mempunyai sebarang hartanah ingin dijual, boleh hubungi saya di talian 016-9265312.

Sort By:  

Nama saya Norhisyam Bin Ariffin merupakan seorang Ejen Hartanah Berdaftar sepenuh masa bernombor E2831 di Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd. Berpengalaman selama 12 tahun dan aktif di sekitar Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan dan Melaka. Saya juga Seorang Pelelong berlesen untuk Negeri Selangor dan Terengganu. Banyak urusan jual beli dan sewaan telah berjaya saya selesaikan seperti Rumah Banglo, Rumah Berkembar, Rumah Teres, Kondominium, Apartment, Tanah, kedai dan lain-lain lagi.

Antara kawasan tumpuan yang saya pernah jualkan di Negeri Sembilan ialah (Senawang) Taman Bandar Senawang, Taman Lavender Heights, Taman Forest Heights, Taman Senawang Perdana, Taman Senawang Jaya, (Seremban), Taman Seremban Jaya, Seremban 2, Bandar Ainsdale, Sendayan, (Port Dickson) Taman Politeknik, Taman Intan Perdana, Taman Intan Duyung, Lukut, Bandar Enstek, Nilai, Rembau, Kuala Pilah, Gemas, Tampin dan kawasan sekitar Negeri Sembilan yang lain.

Sebagai seorang ejen Hartanah yang profesional, kami tertakluk pada akta dan undang-undang dan di pantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH). Jika anda mempunyai sebarang hartanah ingin dijual, boleh hubungi saya di talian 016-9265312.

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.