PROFESIONAL & MESRA KLIEN

ANDA SEDANG MENCARI EJEN HARTANAH UNTUK JUAL BELI HARTANAH DI BANDAR SERENIA ATAU DI KAWASAN SEKITAR ?

SIAPA SAYA

Saya Hisyam Ariffin Ejen Hartanah LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD merupakan Ejen Hartanah Berdaftar AKTIF di BANDAR SERENIA dan kawasan sekitar.

Nama penuh saya Norhisyam Bin Ariffin merupakan seorang Ejen Hartanah Berdaftar sepenuh masa bernombor E2831 di Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd. Berpengalaman selama 12 tahun dan aktif di sekitar Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan dan Melaka. Saya juga Seorang Pelelong berlesen untuk Negeri Selangor dan Terengganu. Banyak urusan jual beli dan sewaan telah berjaya saya selesaikan seperti Rumah Banglo, Rumah Berkembar, Rumah Teres, Kondominium, Apartment, Tanah, kedai dan lain-lain lagi.

Antara kawasan tumpuan yang saya di Bandar Serenia ialah Rumah Teres 2 Tingkat di Serenia Amani, Serenia Adiva, Serenia Arina, Serenia Aiora, Serenia Anira & Serenia Ariya. 

Manakala untuk saya juga pernah menguruskan kawasan perumahan di kawasan sekitar di Taman Saujana KLIA, Bandar Warisan Puteri Sepang, Kota Warisan dan Sunsuria City.

Sebagai seorang ejen Hartanah yang profesional, kami tertakluk pada akta dan undang-undang dan di pantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH). Jika anda mempunyai sebarang hartanah ingin dijual, boleh hubungi saya di talian 016-9265312.

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI BERIKUT :

APA YANG SAYA BOLEH BANTU ANDA ?

KHIDMAT NASIHAT PERCUMA

Jika anda ingin menjual, membeli atau menyewa hartanah anda, saya akan bagi servis khidmat nasihat secara percuma sehingga selesai.

SEMAK HARGA PASARAN

Saya akan bantu menyemak harga pasaran hartanah sebelum melakukan sebarang urusniaga.  untuk mengelakkan anda kerugian.

PENGIKLANAN DAN DATABASE

Pengikalanan yang di buat secara online dan offline bagi memastikan hartanah ini dapat di jual dengan pantas dan cepat.

MENJIMATKAN MASA DAN CEPAT

Mempunyai networking yang luas dan cepatkan urusan. Dapat menjimatkan masa  dan mengelakkan anda fikirkan pasal rumah yang belum terjual dan hutang yang ada.

KHIDMAT GUAMAN DAN BANK

Mempunyai rakan bisnes yang profesional dari Peguam dan Bank yang terpilih dan mempunyai rekod semasa yang baik. Kami akan menguruskan urusan peguam dan pinjaman bagi pembeli sehingga selesai.

EXCO PERSATUAN HARTANAH MUSLIM MALAYSIA

LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD

AKTIVITI HARTANAH

TEMUJANJI & PERTANYAAN

Sila Hubungi :

SR. NORHISYAM BIN ARIFFIN | E 2831
016 – 926 5312
EJEN HARTANAH BERDAFTAR
LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD