SERVIS JUAL BELI RUMAH PROFESIONAL & MESRA KLIEN

TAHNIAH KERANA ANDA TELAH BERJAYA MENDAPATKAN SERVIS EJEN HARTANAH BERDAFTAR.

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI DI BAWAH ?

SIAPA SAYA

Nama saya Norhisyam Bin Ariffin merupakan seorang Ejen Hartanah Berdaftar sepenuh masa bernombor E2831 di Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd. Berpengalaman selama 12 tahun dan aktif di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan. Saya juga Seorang Pelelong berlesen untuk Negeri Selangor dan Terengganu. Banyak urusan jual beli dan sewaan telah berjaya saya selesaikan seperti Rumah Banglo, Rumah Berkembar, Rumah Teres, Kondominium, Apartment, Tanah, kedai dan lain-lain lagi.

Sebagai seorang ejen Hartanah yang profesional, kami tertakluk pada akta dan undang-undang dan di pantau oleh Lembaga Penilai, Pentaksir, Ejen harta Tanah dan Pengurus Harta (LPPEH). Jika anda mempunyai sebarang hartanah ingin dijual, boleh hubungi saya.

KENAPA ANDA PERLU MELANTIK EJEN HARTANAH UNTUK URUSKAN JUAL BELI ATAU SEWAAN ?

Proses jual beli hartanah penting perlu difahami oleh penjual dan pembeli. Jika tidak ia akan mengambil masa yang lama dan akan menimbulkan banyak masalah sebelum selesai. Ejen Hartanah adalah orang yang mahir dan sudah arif tentang urusan jual beli hartanah, jadi ini akan memudahkan urusan kedua-dua pihak dan tidak berat sebelah. Selain itu ia akan menjimatkan masa anda dan boleh fokus pada keluarga dan kerja hakiki sekarang. 

APA YANG SAYA BOLEH BANTU ANDA?

KHIDMAT NASIHAT PERCUMA

Jika anda ingin menjual, membeli atau menyewa hartanah anda, saya akan bagi servis khidmat nasihat secara percuma sehingga selesai

SEMAK HARGA PASARAN

Saya akan bantu menyemak harga pasaran hartanah sebelum melakukan sebarang urusniaga. Ini sangat penting untuk mengelakkan anda kerugian.

PENGIKLANAN DAN DATABASE

Pengikalanan yang di buat secara online dan offline bagi memastikan hartanah ini dapat di jual dengan cepat dan tidak mengambil masa yang lama.

KHIDMAT GUAMAN DAN BANK

Mempunyai rakan bisnes yang profesional dari Peguam dan Bank yang terpilih dan mempunyai rekod semasa yang baik. Kami akan menguruskan urusan peguam dan pinjaman bagi pembeli sehingga selesai.

CEPAT DAN JIMAT MASA

Mempunyai networking yang luas dan cepatkan urusan. Ini dapat menjimatkan masa anda elakkan anda pening kepala.

EXCO PERSATUAN HARTANAH MUSLIM MALAYSIA

LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD

AKTIVITI HARTANAH BERSAMA KLIEN

TEMUJANJI DAN PERTANYAAN 

 
Sila hubungi  : 
 

SR. NORHISYAM BIN ARIFFIN | E 2831
016 – 926 5312
EJEN HARTANAH BERDAFTAR
LEGACY REAL PROPERTY SDN BHD

 
JUAL ATAU SEWA HARTANAH? BOLEH ISI FORM DI BAWAH.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Perlukan Bantuan? Hubungi Kami Sekarang

Dengan pengalaman lebih dari 12 tahun dalam bidang hartanah, anda boleh tanya saya sebarang persoalan berkaitan hartanah. Klik dibawah

Ejen Hartanah Berdaftar (E2831)

Norhisyam Ariffin

Online

Norhisyam AriffinPengalaman 12 tahun dalam bidang hartanah sejak 2012. Kawasan aktif di Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & Melaka

Hi, sebarang soalan tentang jual atau beli hartanah & rumah? Sila nyatakan dibawah dan tekan butang reply. 00.00